Door wie

Mijn naam is Nanny van der Velden – Daalder, geboren in 1957 in Bergeijk in de Brabantse Kempen.

De middelbare school heb ik gevolgd in Eindhoven aan  het EPL .

Vervolgens de opleiding gedaan tot Oefentherapeut Mensendieck aan de Hogeschool van Amsterdam, deze opleiding heb ik afgerond in 1980.

Mijn ervaring heb ik opgedaan in een verpleeghuis en revalidatiecentrum en uiteindelijk ben ik mijn eigen praktijk opgestart.

Mijn praktijk is sinds 1984 gevestigd in Oosterhout waar ik nog steeds met veel plezier en voldoening werk als oefentherapeut omdat het een vak is dat voortdurend in beweging is.

Wat ik zo leuk vind aan mijn vak is om mensen, jong en oud, te helpen zelfredzaam te worden in het omgaan met hun klachten en/of beperkingen. Dat doe ik door oefeningen gericht op het dagelijks leven aan te leren zodat die direct toepasbaar zijn.

Samen gaan we op zoek naar de ingang waarmee een zinvolle verandering kan plaats vinden.

Mooi als dat lukt !

Specialisatie

Doordat ik vaak zwangeren in mijn praktijk kreeg is mijn interesse voor het veranderende lichaam van de zwangere vrouw ontstaan. Ik heb op dit gebied vele bijscholingen gedaan en heb ook de opleiding tot Zwangerfitdocent gevolgd.

Momenteel geef ik de cursus Zwanger en Mama ( www.zwangerenmama.nl ) in Oosterhout, Veldhoven en Eindhoven.

De cursus Zwanger en Mama is voor alle zwangere vrouwen die zich in kleine groepjes, goed willen voorbereiden op hun bevalling en willen werken aan het herstel na de bevalling.